Info om virksomheden

Bestil altid dit nye gasfyr hos en Gasmester - din sikkerhed for et ordentligt håndværk og god kvalitet!

 

 

Kildegaard VVS & Gasteknik - nytnaturgasfyr.dk

Kildegaard VVS & Gasteknik har udskiftet og serviceret gasfyr på hele Sjælland siden 1998. Vi installerer årligt ca. 200 og 300 energivenlige gasfyr og oplever stor loyalitet blandt vores kunder. Vi kan ikke ønske os et bedre kvalitetstempel.

Vi er taknemmelige for, at vores kunder husker os og kommer tilbage næste gang et gasfyr skal serviceres eller udskiftes. Det fortæller os, at det hårde arbejde, vi lægger i relationen til vores kunder, bliver bemærket, og at den kvalitet, vi leverer både i forhold til produkt og service, matcher kundernes forventninger.

Vi er også stolte over vores status som en pålidelig og værdsat samarbejdspartner til Dong Energi og HMN Naturgas siden opstarten i 1998.

Vi er leveringsdygtige i et stort udvalg af gaskedler fra de største leverandører på markedet; Vaillant, Bosch, Weishaupt, Viessmann og Geminox. Læs mere om vores mange tilbud under produkter.

Bor du på Sjælland, og er du i tvivl om, hvilket gasfyr, der bedst opfylder dine behov, så er du velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende konsulentbesøg.

Vi dækker som sagt hele Sjælland, men vores kunder kommer i dag primært fra Køge, Greve, Solrød, Roskilde, Kastrup, Dragør, Bjæverskov, Viby, Ishøj, Karslunde, Borup, Ringsted, Haslev, Slagelse, Næstved, Vordingborg, Sorø og Stevns.

Kildegaard VVS & Gasteknik • Nørre Boulevard 30, 4600 Køge • Tlf.: 56 64 16 66 • CVR.: 27 24 43 94 • www.gasfyr.dkwww.nytgasfyr.dk